maandag 8 augustus 2016

Boerenbondservies

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Alles voor je huishouden bij woonwarenhuis OTTO!

Wij zetten de toppers voor je op een rijtje. Mooi servies delig van boch compleet. Een buitenkansje moet weg wegens plaatsgebrek. En u hoeft het niet zelf af te wassen dat doet.


Vele aanbiedingen bij bol. Op zo’n donkere ondergrond ziet het bekendste servies van Nederland er opeens ontzettend stoer uit. Kan met gemak in de vaatwasser, alle delen zijn altijd zo goed als nieuw!


Van een kopje tot de nieuwste collectie weckpotten.

De grootste collectie servies vind je hier! Servies tegen de laagste prijzen. Komt uit een rookvrij huis. Gratis verzending vanaf euro. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.


Uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handbeschilderd. Eén van de zeldzame overgebleven Europese ‘basics’. Iedereen kent het oer-Hollandse blauw – groen – rood.


Bestel nu servieswerk bij Kookpunt. Meer dan jaar ervaring. Vanaf euro geen verzendkosten. Het geschilderde motief bestaat uit bloemmotieven in gestileerde vormen met slechts.


Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. Halverwege de 19e eeuw begon Petrus Regout een aardewerkfabriek aan de. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts