woensdag 7 oktober 2015

Frigo group logistics

Acquire the skills of a certified supply chain consultant. Verhuur van koel- vriescel, shockvriezer, verwarmcel en tempereercel. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! En tot slot: onze dienstverlening eindigt niet bij onze deur. Voor veel klanten regelt Frigo het vervoer van en naar de vrieshuizen of de.

Frigo Group is logistiek dienstverlener voor zowel de opslag als transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. De vrieshuizen zijn gevestigd in Nieuw-Vennep. Iglo heeft een meerjarig exclusieve overeenkomst getekend met Frigo Group Logistics voor de uitbesteding van de logistiek van Iglo-producten. Als het gaat om opslag of transport van gekoelde of diepgevroren etenswaren en levensmiddelen is Frigo Group Logistics (FGL) de expert. Spanje en hebben een concept.


En met Frigo Group Logistics dat, met Geldermalsen als uitvalsbasis, gespecialiseerd is in het vervoer van gekoelde en diepgevroren producten. Learn about working at Frigo Group. Join LinkedIn today for free.


See who you know at Frigo Group , leverage your professional network, and get hired.

Frigo Logistics is specialized in the transport of deep frozen food products. The company is part of the Frigo Group , which has cold stores in Nieuw-Vennep and ‘s. Ontketen de SCM expert in u. Intensieve management training. Meer informatie over hoe het is om bij Frigo Group te werken.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Frigo Group , benut uw professionele netwerk. Alle informatie over Frigo Group Logistics B. Wij verzorgen de opslag en het transport van gekoelde. Frigo -Trans quality standards to a high-quality logistic service product. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in.


Frigo Breda is expert op het gebied van de opslag van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Frigolanda is a full-service cold logistics company. Within the Benelux region we offer warehousing, order picking, distribution and other services.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts