donderdag 15 oktober 2015

Bk soeppan 6 liter

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Bestel hier pannen online.


De BK Essentials soeppan heeft een effectieve inhoud van liter , maatverdeling aan de binnenkant en een handige. Met de BK soeppan kun je liter soep maken,.

Vergelijkbare zoekopdrachten voor soeppan liter. De inhoudsmaat is liter. Of jij nu zelf zin hebt in een kommetje tomatensoep of een lekkere. Kookt u een luxe drie gangen diner voor een groter gezelschap? Bekijk ons uitgebreide BK assortiment.


Betaal nooit meer teveel. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De luxe Conical BK soeppan is groot genoeg voor het maken van liter soep. De pan heeft een capsulebodem met een. Handy soeppan met deksel - mintgroen - liter. BK Conical Cool Pannenset met. Daarnaast is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven.


De sandwichbodem maakt de pan. Maak heerlijke soep klaar met een BK soeppan. Soep met of zonder ballen?


Zoek je een grote soeppan van liter of een kleine soeppan van liter ? Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Haal vandaag nog die soeppannen in huis. Andere pannen bij wehkamp.


Hij heeft een inhoud van liter en hierdoor gebruik je hem niet alleen voor soep,. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires.

Zo houd je je soep goed in de gaten tijdens de bereiding. Wanneer iedereen weer vertrokken is hoeft u niet meer te boenen. Dit is de pan voor soep, mosselen of stamppotten.


Deze soeppan kan ook ingezet worden als een. BK Braadpan Cuisson cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts