woensdag 21 oktober 2015

Deglon messenset

Bekijk hier ons assortiment. De beste prijs-kwaliteit online! Vind aanbiedingen op ShopAlike. Wilde je altijd een een professionele messenset hebben? Met deze gave design messenset gaat alles een stuk.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Abonneer.

De set bevat het volgende: 25cm koksmes, 15cm koksmes, 10cm koksmes, 15cm. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen.


Geproduceerd door een Frans merk dat bekend staat om hun kwaliteit. Deze Déglon Sabatier professionele messen zijn vaatwasmachinebestendig en voorzien van zwarte. Messen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar deze messenset is wel heel mooi vormgegeven.

Let goed op bij het aanschaffen van een messenset of deze set alle gereedschappen bevat die u nodig heeft. Vergelijk Déglon messensets uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Alles weergeven Koken, Bakken en Grillen. Vergelijk deglon messen kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de beste deglon messen kook.


Deze set bevat een koksmes, fileermes,. Een messenblok is in werkelijkheid een messenset met een opbergmogelijkheid. Messensets koop je eenvoudig online bij bol.


Naast complete messenblokken vindt je op messenshop. Naast losse messen zijn er ook praktische messenset van Sabatier verkrijgbaar. Deze messensets kunnen op hun beurt weer veilig opgeborgen worden in een stevig,. Uw partner in horeca apparatuur.


Minimaal jaar garantie op ons. Deglon 7-delige Professionele messenset. Top kwaliteit Sabatier messenset met thermoplastische heften en RVS lemmet. Geleverd in een zwart etui aangevuld met een Victorinox schilmes, Hygiplas paletmes, Vogue.


In een goed messenblok kun je messen veilig bewaren zonder dat deze bot worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts