maandag 13 april 2015

Glazen hangvaas

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Moderne design wandvaas van glas online kopen? Ontdek deze glazen bol en meer vazen voor aan de muur in onze webshop.


Laat je creativiteit de vrije loop met deze ronde hangvaas. Glazen design wandvaas online kopen?

De vaas heeft een diameter van cm. De bolvaas is gemaakt van 1 eco glas ,. Deze transparante en bolvormige glazen vaas kun je gemakkelijk ophangen in je tuin. HK-living hangvaas glas L 15x15x30cm. Mica Deco glazen hangvaas rond bij Tuincentrum. Hangvaas Glas kopen doe je online bij MyXLshop.


Groot assortiment met 30. Greenware Sil - hangvaas - Transparant - hcm. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten.

Een aparte manier om planten en bloemen te presenteren… hangend! Met de glazen bollen en vazen uit de collectie van. Breng een botanische sfeer in huizen met de glazen hangvaas van HK Living! Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken om o. Om de hangvaas helemaal compleet te maken, is.


Leuke hangvaas met airplantsDeze super gave glazen vaas kun je hangen aan het dikke touw of neerzetten. Deze vaast heeft namelijk een platte onderkant Deze vaas wordt. Info over glazen wandvaas. Resultaten van zoekmachines! Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Voeg groen toe aan je woning! Plaats een mooi (lucht)plantje in deze glazen hangvaas of een stoere cactus. Breng groen naar nieuwe hoogtes met deze glazen hangvaas van HK-Living! Hang hem met meerdere op een rijtje of op verschillende hoogtes. Je zocht naar: muur glazen vaas!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. In de woonkamer, je kantoor. De botanische trend van nu vraagt om veel groen in huis en deze hangvaas laat dit groen optimaal tot zijn recht komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts