woensdag 1 april 2015

Damast servetten wit

Bekijk ons ruime assortiment op HEMA. PMS of Full Color, vanaf 1stuks, formaten. Gratis verzending vanaf €30! Ontdek onze unieke wooncollectie.


Cottona is dé webshop voor damasten tafellakens, zowel standaard als op maat. Deze servetset damast van KOOK misstaat op geen enkele tafel.

Het subtiele patroon op de servetten fleurt je. Damast servetten - fleur de lis. Met dit tafelkleed van KOOK heb je altijd een perfect gedekte tafel. Het gaat om een set van damast geweven servetten met een ingeweven satijnrand in de kleur wit ! Het betreft een hotelkwaliteit, dus graden wasbaar en zeer.


Een set van witte servetten met een vogel- en. Natuurlijk heeft HEMA ook een hogere kwaliteit tafelkleden en servetten , van bijvoorbeeld damast of. Alle merken servetten wit.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Laat je inspireren door onze stijlexperts. Voor 23:bestel is morgen thuis! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Servetten , Stuks, 50x50cm, Wit , Katoen.


Retourneren Bij uw bestelling voegen wij als. Toon als lijst Sorteer op. Ons damast is een waardige basis voor stijlvolle diners en banketten. Diverse thema en kleuren servetten.


Verzending vanaf €in uur. Een gedekte tafel is pas echt af met een mooie set servetten ! En zeker met deze servetten van KOOK met een mooie damasten circel print. Productdetails: stuks met.


Ook voor mooie servetten kijk je op Xenos. Dit witte tafelkleed van papier heeft een afmeting van. Wij hebben een groot assortiment aan placemats.


Maak uw wit of ecru damast tafelkleed online op maat, extra groot en lang maten, rond. Servet damast wit Prijs: €Artikelcode: 273.

Tafelkleed damast royal wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts