woensdag 24 december 2014

Emile henry tagine

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online! Lees de specials in ons magazine.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Our Universe Ruffled Tart dish Bread Cloche Tagine Pizza Stone Oven dish Stewpot. Emile Henry Flame Tajine - liter - Rood. Het aanbod is verdeeld over de series Cookware, Ovenware, Brood en Pizza, Barbecue, Keukengerei, Servies en Patisserie. Bent u een echte kookliefhebber? Ontdek snel ons groot assortiment.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Een tajine is een stoofpot die met name wordt gebruikt in de Marokkaanse keuken. De tajine is geschikt voor gebruik op directe hittebronnen.

Geniet van een snelle levering en veilig achteraf betalen is mogelijk. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Lamsvlees, kip of vis met saffraan, koriander of cinnamon. Ervaar de smaak van Noord-Afrika met deze Grand Cru tajine met een diameter van cm. Provider of high-quality ceramic cookware, bakeware, tableware and counterware.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vind emile henry tajine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De aardewerken pot heeft een kegelvormig deksel.


Deze vorm zorgt ervoor dat. In ons assortiment vind je verschillende soorten tajines van o. Zin om er even tussenuit te trekken? Dan is het het moment om de tajine in geëmailleerd gietijzer te gebruiken. Afkomstig uit Marokko gaat de tajine in geëmailleerd.


Betaal nooit meer teveel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts