woensdag 31 december 2014

Design wijnkoeler

Bekijk Direct Ons Complete Aanbod! Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Wijnkoelers tegen de laagste prijzen.


Kies nu voor een design wijnkoeler van Cookinglife!

Omdat wij u verschillende ontwerpen bieden, kunt u dé design wijnkoeler kopen die past bij uw interieur. De Exqui wijnkoeler is een eye-catcher die een vleugje elegantie toevoegt aan uw tafel. En bovendien, de ideale helling van het koelelement en zijn ergonomische vorm.


WINECHILL, de design wijnkoeler , is een Nederlands merk en is onderdeel van A-Trading Company, het bedrijf is opgericht voor en door wijnliefhebbers. Design wijnkoeler voorzien van een verwijderbare snelkoelerhoes. Deze koeler zorgt er voor dat uw wijn of champagne snel op de juiste temperatuur is.


Tijdens de zomermaanden dringt u natuurlijk graag uw rose of witte wijn cool.

Met onze trendy RVS wijnkoelers beschikt u over een prachtig. Dutch designer Saskia Nooij liep al een poosje rond met haar idee om van schapenvacht een wijnfleshouder te maken. Wijnrekken of wijnkoelers kopen? Glazen wijnkoelers , design wijnrekken. Uitgebreid online assortiment, standaard snelle verzending.


Betaal nooit meer teveel. De design wijnkoeler RVS is een schuine wijnkoeler van hoge kwaliteit. De voet van de wijnkoeler is extra verzwaard zodat deze niet om kan vallen. In mooie originele verpakking met. KYWIE wijnkoeler van schapenvacht.


Handgemaakt in Nederland. Natuurlijk gekoelde wijn. Op zoek naar een wijnkoeler ? Shoppen én eindeloos wooninspiratie opdoen op vtwonen. Zoekt u een wijnkoeler met verlichting?

Met hoogwaardige materialen haal je een duurzaam stukje authentiek design in huis. Elk model wijnkast is te vinden in onze showroom bij de AUtrecht! Of u nu een keuken inbouw wijnkoelkast, kleine wijnkoeler of restaurant wijnklimaatkast zoekt,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts