maandag 15 december 2014

Chemex slow coffee

Chemex Classic shop je online bij Doppio. Voor 16u besteld = morgen in huis! Bestel nu, betaal achteraf! Je hoort er steeds meer over maar wat is slow coffee nu precies?


Lage verzendkosten, snelle.

Wil jij er alles over weten? Lees hier dan meer en leer alles over deze zetmethode. Onder het mom van “het duurt even maar dan heb je ook wat” krijg je binnen tot minuten een ontzettend.


De vorm van de karaf zorgt ervoor dat het filter in een punt vorm staat. Eco klassieke koffiemaker voor het zetten van slow coffee in en kops. De koffiekan is van glas met een houten rand.


Werkt met speciale filters.

CHEMEX CLASSIC 8-CUP COFFEEMAKER:. Dutch Barista Coffee Company. Gemakkelijk koffie zetten met de Chemex. Koffiejuffrouw beveelt deze simpele zetmethode aan. Ideaal als je gasten hebt.


De design schenkkan is duurzaam. Leer meer over slow coffee en bestel een slow koffie zetmethode vandaag nog. Gebruik is simpel: plaats het filter, voeg de (vers). Van barista tools tot slow coffee tools en state-of-the-art espresso apparatuur van gerenomeerde merken als La Marzocco,. Het opschenken van water op de koffie in de dikke papieren filters zorgen voor een zeer goede kop.


Er zijn geen producten in uw winkelwagen. De ultieme koffiebeleving. Made simply from borosilicate glass and fastened with a wood collar and tie, the.


De bekende design glazen kan met houten kraag en leren veter. Vanaf €39 morgen in huis!

Lees verder voor de instructies van dit bijzondere apparaat. Slow coffee in optima forma! Helder, zuiver en smaakvol. Vrij van ongewenste vetten, oliën en bitterheid.


Retrouvez toutes les instructions pour utiliser la cafetière. De term slow coffee heeft betrekking op de tijdsduur die de zettechniek vergt. Het betekent even de tijd nemen voor een bijzondere kop koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts