maandag 4 maart 2019

Lunchtrommel vakjes

Bespaar tot wel via kiesproduct. Onmisbaar in de schooltas! Handige lunchtrommels met meer vakjes. Deze lunchtrommel met vakjes is echt ideaal voor het meegeven van een gezonde lunch. De lunch van je kind komt vers en heel aan op school!


Neem je lunch voortaan mee in deze handige lunchbox to go.

Lunchbox met vakjes to go. De ideale lunchtrommel voor kinderen. Lekker veel vakjes voor een gezonde en gevarieerde (Paleo) maaltijd en natuurlijk veel gebruiksgemak. De Bentgo Kids is namelijk.


Door de drie vakjes blijft alles netjes van elkaar gescheiden. Broodtrommel, lunchbox, lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken. Je kúnt natuurlijk een zakje met boterhammen meenemen naar werk.


Maar is een broodtrommel met vakjes niet veel handiger? Gemakkelijke en slim uitgevoerde lunchboxen met verdeelvakken en lekvrije bakjes voor o.

De shaker heeft een vork en een apart vakje voor bijvoorbeeld croutons. De bento lunchboxen van tegenwoordig hebben van die handige vakjes waar je verschillende gerechtjes in mee kunt geven. Erg handig met al die vakjes. Kijk snel online op MyXLshop. Deze rvs lunchbox heeft twee vakjes zodat je verschillende dingen mee kunt geven, bijvoorbeeld fruit en brood.


De vakjes zijn niet lekdicht. U-konserve lunchtrommels zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende afmetingen waardoor er voor iedere lunch wel een geschikte trommel is. En wil je een lunchbox met vakjes ? Deze lunch box is voorzien van bestek en is ideaal voor gebruik onderweg.


Een stevige lunchtrommel. Onze lunchbox met bentobakje is een stevige broodtrommel, met handige vakjes. Zo neem je moeiteloos wat te snacken mee en blijft toch alles lekker vers en gescheiden. Inderdaad lunchtrommels met verschillende vakjes en interessante gerechtjes die ze maar al te graag willen eten zonder dat ze ‘uitgelachen’ worden door een. De nieuwe HEMA lunchbox is verkrijgbaar in meerdere kleuren en bestaat uit verschillende vakjes , een dressingbakje, koelelement en bestek!


Info over lunchbox met vakjes. Resultaten van zoekmachines! Heb je geen lunchtrommel met vakjes ? Vakjes zijn namelijk heel simpel te maken met cupcake vormpjes of bijvoorbeeld een klein apart bakje in de trommel.

Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts