vrijdag 30 juni 2017

Vingerbeschermer

Vingerbeschermer voor de professional. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis.


Deze hittebestendige vingerbeschermer is gemaakt voor vingers en beschermt tegen hitte tot 2graden celcius.

De Stack vinger spalken beschermen de vingertop tegen stoten, tevens kan de spalk worden ingezet bij een malletvinger. Deze Jamie Oliver vingerbeschermer beschermt je vingers tijdens het snijden. Dankzij het scharnierdesign kun je je vingers blijven. Dichtslaande deuren thuis, op. Spot) Goedkope producten.


Hittebestendige vingerbeschermers voor tijdelijke bescherming tijdens het strijken. Ideaal voor het gladstrijken van naden, zomen en smalle kanten.

Niet langer het risico lopen dat kinderen hun handjes tussen de deur steken? Zie de verschillende deurstrips in onze webshop. De vingerbeschermer bestaat uit een eenvoudig te monteren beugel. Deze vingerbeschermers worden gebruikt voor het beschermen van vingerverband en hebben een polsband zodat het beter blijft zitten.


Een goed koksmes is essentieel voor elke kok. Ook voor kleine chefs, maar dan wel een mes dat veilig te gebruiken is. Groupactie √ Grote kortingen tot wel √ Snelle verzending √ Elke dag nieuwe. Nooit meer in je vingers snijden met deze speciale vingerbeschermer ! Je plaatst de vingerbeschermer om je vinger en snijden maar! Getest door verschillende.


Deurstopper Protect-IT vingerbeschermer wit - Deze deurstoppers worden om de deur geklemd zodat de deur niet meer volledig dicht kan. Wij leveren gereedschap, edelmetaal en fournituren voor de goudsmid en zilversmid. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom!


Een ongeluk zit in een klein hoekje, helemaal in de keuken of cocktailbar! Met deze vingerbeschermer zijn uw vingers beschermt tijdens het snijden van de ingrediënten.

Te gebruiken tijdens het breien en het haken. Ook ter bescherming van de vingers bij het strijken van naadjes. Deze siliconen (soft gel) teenbeschermer en vingerbeschermer koopt u simpelweg online via probrace.


Teenbeschermers, teendopjes, vingerdopjes, alles online! XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts