woensdag 7 juni 2017

Tristar oven 19 liter

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Xenos website en profiteer!

Voor 23:bestel is morgen thuis! Tristar barbecues tegen lage prijzen. Bereid eenvoudig de heerlijkste gerechten als witlof uit de oven , ovengerechten, taarten en broodjes.


Hij is geschikt voor grillen, bakken en roosteren. De oven is uitgerust met boven- en. Dankzij het lage wattage. Geschikt om te grillen, bakken en toasten door de onder- en bovenverhitting.


Liter Vermogen 8Watt Gewicht kg.

Betaal nooit meer teveel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Krijg je antwoord nu op Ask. Dingen waar je blij van wordt! Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.


De compacte oven van tristar met een inhoud van liter , analoge timer en een grote ruit, dubbele glas, is geschikt voor grillen, bakken en toasten. Een multifunctionele en zeer compacte convectie oven. Deze oven heeft naast de boven- en onderwarmte ook een hetelucht functie! Ideaal om te grillen, bakken en toasten.


Prijsvergelijking van Ovens. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel nu ovens bij OTTO! Compacte oven met een inhoud van liter , analoge timer en een grote ruit, is geschikt voor grillen, bakken en toasten.


Mini camping oventje tristar. Oventje merk tomado is in perfecte staat liter 6watt. Handig oventje voor op de camping (800W) met een inhoud van ltr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts