dinsdag 11 oktober 2016

Wijnrek aan de muur

Bestel wijnrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Laat je inspireren door OTTO. De mooiste woontrends en -stijlen! Wijnrekken, alle soorten en maten.

Modern, rustiek of klassiek. Mooie keukenkasten bij OTTO! Mooi vormgegeven buffetkasten. Vele stijlen nu bij OTTO te vinden! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grote collectie wijnrekken vind je hier! Voor 23:bestel is morgen thuis!

Daarnaast zijn er ook een aantal wand wijnrekken die voor een uniek effect aan de muur zorgen! Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Wand wijnrekken voor aan de muur voor een stijlvolle presentatie van uw wijnen. Deze hangende wijnrekken vanaf € 19.


Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je ruimte en. We doen er alles aan om dit artikel op. Met SET-UP modules krijgen muren een moderne. Als je over weinig ruimte beschikt, hebben we smalle wijnrekken die in de kleinste ruimte passen, vrijstaand of aan de muur bevestigd. Je hangt dit wijnrek namelijk gewoon op aan de muur ! De Winetube van Rosendahl is gemaakt van aluminium en heeft een eenvoudig, maar opvallend design.


Handgemaakt wijnrek van steigerhout. Plaats voor wijnglazen en wijnflessen. Verkrijgbaar in twee afmetingen en drie afwerkingen. Meer doe het zelf inspiratie, rekken voor montage aan de muur en wijnrekken voor op tafel.


Wijnvaten zijn heel goed geschikt om er een wijnrek mee te maken,.

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Leverbaar met robuuste ogen en haken voor bevestiging aan de muur voor extra stoere uitstraling Het wijnrek in de. Het zou ziet er geweldig uit in. Dit wijnrek is gemaakt van bamboe en rvs pinnen. De standaard is niet gemaakt van losse schakels maar de schakels zitten aan elkaar vast.


U kunt daaruit de keuze maken tussen een muur -gemonteerd wijnrek. Nadat u een van de series uitgekozen heeft, bepaalt u de kleur en geeft u aan hoeveel wijnrekken. Met een bouwtekening gaan we zo aan de slag,.


De wijnrek bouwtekening is te vinden in mijn bouwtekeningenpakket waar nog eens duizenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts