dinsdag 11 oktober 2016

Peren smoothie maken

Peer -ka­neels­moot­hie Deze winterse smoothie smaakt bijna als een taartje. Lekker als ontbijt of tussendoortje. Ondanks de slechte lente tot zover, beginnen wij onze dag graag met een lekkere zomerse en voedzame smoothie met banaan en peer.


Bakje yoghurt met muesli erbij en je. Kijk dan eens naar deze frisse banaan peer smoothie !

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week verliest met lekkere en simpel te maken smoothie. Je kan het met deze peren smoothie recepten: alleen met fruit, met extra wortel of een groen smoothie. Begin je dag goed met een lekkere en gezonde smoothie. Deze keer een bananensmoothie met appel en peer.


Deze verfrissende en fruitige smoothie zit boordevol heerlijke aardbeien en peren. Snel en makkelijk te maken en erg gezond! Vandaag ging ik aan het testen met peer en smoothies.

Ik wilde er een echte herfst smoothie van maken , dus combineerde ik de peren met kaneel. Het is duidelijk dat de fruit smoothie met banaan, druif en peer enorm gezond is, maar is het ook lekker? Wij weten het antwoord al, maar om. Deze appel smoothie is snel en gemakkelijk te maken. Appels zijn het hele jaar te verkrijgen.


Let op: niet alle smoothies die je op internet vindt zijn gezond. Lees hier waar je op moet letten en bekijk onze beste smoothie recepten. Een frisse start van jouw dag maken ? De Alpro Smoothie Inspiratie tool helpt je bij het creëren van de lekkerste zelfgemaakte smoothies. Deze lekkere ontbijtsmoothie met appel, peer , banaan en kaneel is een heerlijke start van de dag. Hier het makkelijke recept.


Maak zelf appel peer smoothie. Dit appel peer smoothie recept is klaar in min. Deze smoothie van peer en munt is zoet en heerlijk fris. De lente is begonnen en het zonnetje schijnt!

Gezonde vitamientjes zijn altijd welkom! Welkom op de gezondste website van Nederlan Smoothie. Een smoothie bij het ontbijt en nog.


Ook is het wel belangrijk om de smoothie gelijk na het maken in te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts