dinsdag 18 november 2014

Inhoud longdrinkglas

Longdrinkglazen goedkoop online. De beste prijs voor Tablets. Vergelijk voor de beste prijs! Alle telefoons los te koop. Zoek je een nieuwe console?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste aanbod Servies online. Op zoek naar glazen en karaffen? In deze longdrinkglazen met inhoud van cl serveer je de lekkerste cocktails en limonade. De inhoud van het glas is zo gekozen,.


Een longdrink is een mixdrank die typisch een groter volume bevat (tot cl) en meestal bestaat uit twee dranken: een alcoholische en een niet-alcoholische. Inhoud van kopjes , glazen. Een zeer gewilde maat uit de serie Disco van Durobor.

Dit glas is eigenlijk geschikt voor alle dranken. Dit longdrinkglas heeft een inhoud van cl. Jus d’orangeglas Prisma 1ml NaaPrisma.


Dit vrolijke longdrinkglas van Boerenbont heeft een inhoud van 0. Dit is onder collega’s, met uw accountant of met de heren van de fiscus altijd een geliefd discussiepunt. Hoeveel glaasjes haal je uit een fles? Voor de vakman zijn nauwkeurige maatbakjes en maatlepels verkrijgbaar met een inhoud van onder andere 50 250. Verpakt per stuks in krat.


Als je het woord longdrinkglas hoort, dan weet je wel wat daar in gaat: een longdrink uiteraard. Ook zijn ze vaatwasserbestendig, wel zo handig. Plastic longdrinkglas , inhoud 300cc (315cc maximaal). Geschikt voor het serveren van frisdrank, mix-drankjes, vruchtensap of water. Het longdrinkglas type Amsterdammer.


Ideaal voor een mixdrank of een glas fris met ijsblokjes. Klassiek recht longdrinkglas met een stevige bodem. Dit smalle longdrinkglas is van het merk Durobor.


De longdrinkglazen zijn geschikt voor frisdrank, sap maar ook erg leuk om coctails in te serveren.

Om je glazencollectie uit te breiden, voor een sapje of een mixdrankje? Frank heeft het assortiment aan glazen voor je op een rijtje. Deze stevige longdrinkglazen hebben een hoge glamourfactor.


Helder glas met ingeglazuurd streepmotief (zwart). Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop. Set van longdrinkglazen, inhoud 3ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts