dinsdag 11 november 2014

Appelschil machine

Op zoek naar een appelschilmachine? In ons ruime assortiment vind je appelschilmachines voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! In seconden een appel geschild en in schijfjes.


Vind appelschilmachine op Marktplaats.

Appelschilmachine bij cadeau-cadeau. Voor iedereen een voordeel. De rode appelschilmachine schilt de appel mooi dun, er ontstaan schijfjes en het klokhuis wordt ook verwijderd.


Met deze appelschilmachine kan op een eenvoudige wijze een grote hoeveelheid app. Door middel van een appelschilmachine verspil je geen tijd meer aan het schillen van appels of aardappels. Scherp geprijsd Bestel nu! Deze handige keukenhulp maakt het mogelijk om appels te schillen zonder schilmesje.


De appel wordt op pennen gestoken die aan het einde van een schroef zitten.

In dit filmpje laat Niels zien hoe makkelijk het is appels te schillen met de appelschilmachine. De machine schilt niet alleen maar maakkt ook schijfjes. Vind de beste selectie appelschil machine fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit appelschil machine voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Heerlijk een appeltje eten wordt zo nog leuker. Diverse mogelijkheden van het maken van partjes tot slices. Deze automatische appelschilmachine is ideaal voor het schillen, ontkernen, delen en snijden van appels. Capaciteit is - 1kg per uur. Spronk Bakkerijmachines levert ook automatische appelschilmachines.


Met de appelschilmachine op je aanrecht heb je er een handige keukenhulp bij. In een handomdraai schilt hij bergen appels. Kinderen en jongeren gaan opeens meer fruit eten. Met één simpele beweging verwijder je moeiteloos het klokhuis uit appels, peren en andere fruitsoorten.


Door de scherpe, gekartelde randen en een stevig handvat. Omschrijving: Deze mechanische appelschilmachine schilt en verwijdert het klokhuis. Daarnaast snijdt hij (tegelijkertijd of afzonderlijk) de appel in plakjes.


De groene appelschilmachine schilt de appel mooi dun, er ontstaan schijfjes en het klokhuis wordt ook verwijderd.

Groot assortiment met 30. Voeg toe aan informatieaanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts