maandag 21 oktober 2019

Accessoires bosch keukenmachine

De voedselbereiders maken indruk met hun krachtige motor, elegant design en een veelvoud aan accessoires. Key featuresDe innovatieve vorm van het glas reduceert het geluid tijdens gebruik. De ThermoSafe glazen kan is gemaakt van extra dik glas - voor een gemakkelijke en veilige bereiding van hete. Meer informatie of bestellen?


Deze accessoires breiden de functionaliteit van je keukenmachine uit. Zo kun je een losse vleesmolen op je keukenmachine plaatsen om verse worsten te draaien of een extra menghaak gebruiken voor het mixen van zware mengsels.

Breed assortiment, (2) Morgen in huis, (3) Scherpe prijzen. Deze variant heeft vele accessoires standaard bijgeleverd. Hierdoor zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Hij is handig in gebruik en de onderdelen zijn makkelijk schoon te houden doordat alles vaatwasser bestendig is. Het is een 3D mixer en dat wil zeggen dat het meer inhoud van een kom kan mixen.


De 3-zone multifunctionele arm zit vast aan een veelzijdige zwenkarm die de arm gemakkelijk kan verplaatsen met een druk van de knop. Hierin mix en meng je niet alleen vloeistoffen, maar is hij ook geschikt voor het crushen van ijs. Zo serveer je je cocktails, smoothies, sapjes en andere koude bereidingen altijd goed gekoeld.

De kunststof mengkom heeft een inhoud van liter. En zitten de hakmolen en blender er standaard bij geleverd of heb je deze accessoires apart bij. Bosch Keukenmachine kopen? Bij het uitpakken van de doos kwam ik erachter dat de machine gelukkig niet zo groot was als ik dacht: een mooi handzaam apparaat dat een bescheiden plek inneemt op mijn aanrecht (waar hij overigens fantastisch bij kleurt!).


Wil je stevige deegsoorten mengen, kies dan voor een keukenmachine met wat meer kracht. Deze machines worden bovendien geleverd met verschillende accessoires ,. De keukenmachine heeft snelheden, een momentschakelaar en een elektronische toerenregeling voor een constante snelheid. Eenvoudig te reinigen, de accessoires zijn vaatwasmachinebestendig.


Handige steun om de accessoires op te bergen. Inhoud mixkol, max. Dat is een zeer goede score. Accessoires : heel belangrijk. Een keukenmachine kunt u op veel verschillende manieren gebruiken.


Omdat de machine, ongeacht de specificaties, altijd hetzelfde blijft, maken de accessoires het verschil. Het is daarom aan te raden om uw keuze te baseren op het vermogen van de keukenmachine , maar ook op de uitrusting die u erbij krijgt. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 1800).


Keukenmachine Creëer de heerlijkste gerechten met een keukenmachine van Kenwoo dé perfecte hulp voor in iedere keuken. Dankzij het ruime assortiment zit er altijd wel één keukenmachine bij die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts