maandag 27 mei 2019

Retro brooddoos

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel retro look kleding bij OTTO.


Zorg ervoor dat je brood langer vers blijft met één van onze leuke retro broodtrommels!

Bewaar je broo cake of vers gebakken broodjes in de brooddoos en zorg. Retro -cadeau – een broodtrommel in de vorm van een cassettebandje, mixtafel of spelletje heb je heerlijke herinneringen bij de lunch. Een echte retro brooddoos dus! Een andere favoriet is de Brabantia broodtrommel. Ook deze retro modellen bestaan al lang,.


Deze Wesco Grandy is door het retro design en de hippe kleur een echte blikvanger in uw huis! Bodum Bistro Brooddoos - Zwart.

Geschikt voor de vaatwasser (max 40°), doch handwas is. Het Noorse Blafre gaat de retro toer op met coole inox flessen en vrolijke lunchboxen in vele kleurtjes en. Op dit te gek brooddoosje staan er maar liefst 4. Een leuke brooddoos , lunchbox of broodtrommel voor je kind? Little Thingz heeft een ruim aanbod brooddozen , lunchboxen en broodtrommels voor kinderen!


Betaal nooit meer teveel. Met deze Wesco Single Grandy- Nieuw Zilver heb je een stijlvolle, retro brooddoos. Houd het brood vers en knapperig in één van de retro design broodtrommels van Wesco! Vind retro broodtrommel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De broodtrommel is van brabantia. De EcoLunchbox, broodtrommel en snackdoosje gemaakt van foodgrade, zeer duurzaam rvs. Vintage Tupperware Brooddoos. Broodtrommel RVS - Broodtrommels en lunchboxen van RVS zijn er in allerlei soorten en maten.


Maak kans op een waardebon van € 5-Inschrijven. Bewaar jouw brood in deze retro broodtrommel in een crème kleur.

De levertijd is 1-werkdagen Gratis thuisbezorgd vanaf 3- In. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Achteraf betalen met KLARNA Met achteraf betalen via Klarna heb je de mogelijkheid om dagen na levering van je bestelling te betalen.


Je doet dit door bij het. Deze brooddoos zorgt ervoor dat je brood net iets langer houdbaar is, en is dus ideaal voor mensen die geen grote vriezer hebben of simpelweg niet van ingevroren. Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles?


Brooddoos van metaal met houten deksel die als snijplank kan dienen. Voel jezelf thuis in het huis van retro Gratis verzending va € 5Gratis retourneren - Vind leuke retro spulletjes voor de Keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts