maandag 29 februari 2016

Slang wasmachine verlengen

Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd! Ontdek het nú gratis in de testresultaten! Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee.


Info over wasmachine slang verlengen.

Resultaten van zoekmachines! Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een verlengstuk voor de afvoer van een vaatwasser. Duo afvoer wasmachine Duo afvoer t. Deze wasmachine afvoerslang dient voor de afvoer van water naar de was- of vaatwasmachine. De kwalitatief hoogwaardige slang biedt extra bescherming tegen lekkage. Hiermee kun je bijvoorbeeld een wasmachine slang verlengen.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Koop nu met gratis bezorging! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Vandaag bestellen en achteraf betalen.


Op zoek naar een wasmachineslang? Praxis heeft diverse wasmachineslangen die geschikt zijn voor jouw wasmachine. Wasmachines gemakkelijk thuisbezorgd.


De slang zelf heeft een diameter van millimeter. Ik heb dus een wasmachine , en de afvoer. Maar omdat ik de originele slang er niet af kan halen, kan ik volgens de medewerker van de praxis de slang niet verlengen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Betaal nooit meer teveel. Bezorgd wanneer jij wilt! Hoi, In de afvoerslang van de wasmachine zat een gaatje.


De oude slang zat gewoon om het.

Koppel de slang los en neem deze mee naar een doe het zelf zaak of liever nog een onderdelen specialist van wasmachines. Verbind je wasmachine met je waterafvoer middels deze wasmachineafvoerslang. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Scanpart Langere Afvoerslang Uitrekbaar - meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts